ETS2 – Ücretsiz Göz Takip Sistemi Kurulumu Aitrack ve Opentrack
Simülasyon oyuncuları için oldukça önemli bir cihaza para vermemek için kameranız ile yapay zeka destekli aitrack programını ücretsiz olarak indirip kurduğunuzda oyunlarda kameradan kafanızı takip ederek oyun kamera açısını ona göre değiştiren bir sisteme sahip olabilirsiniz.
Oyunlarda daha gerçekçi oynanış sağlayan ve sürekli tuşları aramak yerine kafanızı hafif sola çevirdiğinizde sol aynayı yakından görebileceğiniz sonra yeniden ileri baktığınızda görüş açınızı yola çevirmenizi sağlayan bir sistem. Kafa takip cihazı ile aynı çalışma mantığına sahip. Tek farkı, cihaz belirli bir konumu alıcıya gönderiyordu, program ise tüm kafanızı haritalandırıyor ve her bir önemli noktaya bir belirleme anahtarı atıyor.
Arkaplanda çalışırken bu anahtarları takip ederek herhangi bir simülasoyn oyununda kullanmanızı sağlıyor. Videoda yapılması gerekenler gayet açıkça anlatılmış, bu arada teşekkür ediyorum. Aşağıdaki bağlantılardan her iki programa da erişebilirsiniz.
Yardımcı olması açısından Reddit Bağlantısı:
Yapımcı(lar): AirlegendYüklenen modları oyunda nasıl kullanacağınız konusunda bilgi sahibi değilseniz ETS2 Modları Nasıl Yüklenir? sayfasına göz atabilirsiniz.


Son 10 Yorum